Hvor står Frp og Høyre i Breivollsaken?

Gro Haug sier at Høyre fortsatt er i prosess, og at de vil bruke tiden fram til komunestyremøtet 29. mai til å lande sin posisjon i saken. Til ØB gir Gro Haug klart uttrykk for at hun mener at Ås kommune ikke har som oppgave å drive Breivoll gård. Hun gir også uttrykk for at hun personlig ikke har noe imot at menigheten oppfører et aktivitetshus (designet som en låve) på tunet. Hun mener dette kan bidra til å tilbakeføre tunet til sitt opprinnelige uttrykk.  Hvordan endelig beslutning blir fra Høyres side gjenstår å se.

Arne Hillestad sier at Ås Frp. er i mot all bygging av låve, og ønsker heller ikke at dette skal utredes nærmere. Kort og greit: Nei til låve! (Hurra!!) Når det gjelder spørsmål om Breivolls Venners tilstedeværelse på gården i opsjonstiden sier Hillestad at de ønsker en gård som er åpen for alle. Frp vil ikke motsette seg en slik løsning, men påpeker at avtalen om dette må være mellom Ås kommune og BKM.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.