29. september – Breivollmarsjen!

Søndag 29. september – Breivollmarsjen; Høstmarsj!

Oppmøte: Hovedstranden på Breivoll, utmarsj mellom kl. 1100-1300

Varighet: Marsjen avsluttes kl. 1500

Pris: 60,- for voksne og 30,- for barn

For tredje gang inviterer Breivolls venner til turmarsj i unikt vakre og varierte omgivelser! Vi legger opp til en turmarsj m/gøyale (nye!) oppgaver for hele familien, men man kan selvsagt også delta uten å måtte løse oppgavene.  Oppgavene er valgfrie og en måte å motivere de yngre deltagerne på.  Løypa går fra hovedstranden på Breivoll, forbi Breivoll gård til Kjærnes, fra Kjærnes til Nesset og så tilbake til Breivoll igjen. Løypa er ca. 5 km lang og gjennomføres i det tempoet man selv ønsker. Vi legger også opp til en minirunde for de som ikke ønsker å gå så langt!

Påmelding i startområdet kl.1100-1300, utmarsj umiddelbart etter påmelding. Marsjen må være gjennomført innen kl. 1500.

Deltageravgift kr 60,- Barn under 12 år kr. 30,- Barn under 6 år gratis. Det er kioskutsalg i start-/målområdet. Husk kontanter, gode sko, klær etter vær, drikkeflaske m/vann og godt humør! Inviter gjerne familie, venner og kjente til arrangementet!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.