Interpellasjon stilt ang. økonomispørsmålet

Vi har lenge forsøkt å bringe til klarhet hvilke beløp og investeringer som kommunen har  nedskrivningsplikt på ovenfor BKM, og hva kommunen evt. skylder BKM når opsjonsperioden utløper i 2018. Dette var også en ganske stor sak når vi møtte teknisk sjef, en rekke politikere, samt representanter for BKM på Breivoll gård sommeren 2012. Det ble der besluttet at det skulle settes ned en arbeidsgruppe som skulle lage en faktaperm over saken og denne skulle også inneholde de økonomiske forholdene. Dette skjedde aldri.
Onsdag 12. februar ble det fremmet en viktig interpellasjon i kommunestyret av  Laila P. Nordsveen i Ap. Hun krever et klart svar på den økonomiske situasjonen rundt leieavtalen. Diskusjonen som følger spørsmålene hun stiller er svært interessant. Den viser også at flere andre politikere i årets løp har forsøkt å få svar uten hell. Kommunestyremøtene filmes og legges ut på nett, og du kan se alt sammen ved å klikke herSaken starter ca. 36 minutter ut i filmen.
Det vil nå uten tvil igangsettes en prosess som bringer fakta på bordet. Uvisshet skaper uro, og det er ingen parter i saken tjent med. 
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.