HTM`s behandling av Rådmannens innstilling 3.4.2014

I går behandlet Hovedutvalg for teknikk og miljø (HTM), Rådmannens innstilling til de økonomiske forholdene på Breivoll Gård. Ola Nordal (AP), leder i HTM var ikke fornøyd med innstillingen, og det var heller ikke Kjetil Barfeldt (Frp), som ga klart uttrykk for at denne ikke bidro til særlig mer klarhet i saken. De stilte spørsmålstegn ved at ingen av investeringene  på 12,4 millioner er dokumentert, og at samtlige er lagt til avskrivning selv om dette er i strid med leieavtalen.

HTM ønsket ikke å ta saken til orientering slik som Rådmannen la opp til, og sendte den tilbake med krav om at dokumentasjon må på plass, og at de ulike investeringene knyttes opp mot punktene i leiekontrakten som regulerer disse. Ås avis har skrevet en artikkel om saken her:

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.