Natt i naturen 5.-6.september 2015

Tiltross for at regnet høljet ned helt fram til arrangementstart var det liv i leiern`n når Breivolls Venner sammen med Ås Turlag, Naturvernforbundet i Ås, Ås Historielag, Røde Kors, Ås speidergruppe, Orienteringsgruppa i Ås IL og Brønnerud 4H inviterte til Friluftsdag og «Natt i naturen» i helga som var!

Et tettpakket aktivitetsprogram engasjerte både små og store: Humlekasseverksted, orientering, kanopadling, livreddningsopplæring og mye mer!

Flere politikere møtte også opp til bålprat: Ola Nordal (AP) Kristine Lien Skog (SV), Saroj Pal (SV), Kjetil Barfelt (FrP) og Werner Wilhelmsen(MDG). Samtlige har stort engasjement for Breivollsaken og det er så godt når politikerne setter partigrensene til side for å i fellesskap finne fram til den beste løsningen for gården etter 2018. Dette signaliserte de sterkt at de ville gjøre, og det i god tid før anbudsunden går av stabelen. Samtlige ønsker å åpne stedet for allmennheten – så dette lover godt for framtida!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.