Breivollmarsjen – Høstmarsj

20. september gikk høstmarsjen av stabelen og i år var det 78 deltagere. Vi hadde 2 løypetraseer: En 5 km og en på 9,3 km. Langløypa ble denne gangen lagt på vei, da det alt for vått til at den kunne gjennomføres i skogen. Denne løypa fikk vi så mange bra tilbakemeldinger på at den trolig vil videreføres også til neste år. Det var løypekafe på Nebba brygge. Den stod ungdommene iTeam Experience for. Her fikk man kjøpt både rundstykker, kaffe og brus.

Styret har besluttet at dette blir siste høstmarsjen og at vi framover bare kjører en marsj i året. Det blir Vårmarsjen som i 2016 går av stabelen 19. april. På høsten blir det heller et fast «Natt i naturen- arrangement» som vi samarbeider med andre lag og organisasjoner om.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.